Rólunk

Csatlakozz közösségi felületeinkhez, kövess minket és tartsuk a kapcsolatot!

 

Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube | TikTok 

photo

Értékeink

Az Arriva célja, hogy a választott mobilitási partnerré váljon. Szeretnénk, hogy ügyfeleink – az utasaink, a közösségi közlekedési szolgáltatásaink megrendelői, a hatóságok és minden más partnerünk – mindig az Arrivát válassza, hiszen biztosak lehetnek benne, hogy magas minőségű, fenntartható, megbízható szolgáltatást nyújtunk.

 

Nem csak az számít, amit teszünk, hanem az is, hogyan tesszük. Befektetünk a munkatársainkba, támogatjuk a helyi közösségeinket, amiket kiszolgálunk és a közlekedési szektor fejlesztésének élvonalában vagyunk.

 

Értékeink

 

Értékeink kifejezik mindazt az elköteleződést, amit szívügyünknek tekintünk és hisszük, hogy ezek teszek egyedivé az Arrivát.

photo
photo

Diverzitás

Az Arriva Csoport arra törekszik, hogy a legkiválóbb mobilitási szolgáltató lehessen. Ezért mindennapi működésünk során is építünk a fenti értékekre, aminek szerves része, hogy befogadó munkahellyé tesszük az Arrivát.

 

Az Arrivánál érvényben lévő "Egyenlőség, sokféleség és befogadás szabályzat" minden erre vonatkozó követelményt részletesen is tartalmaz és minden Arriva alkalmazottra vonatkozik.

 

Mit tartalmaznak e szabályok, röviden?

 

1. Méltósággal és tisztelettel bánunk egymással.

 

2. Értékeljük az egyéni különbözőségeket, a sokszínűséget, és elismerjük minden kolléga hozzájárulását.

 

3. Egyenlőséget hirdetünk a munkavégzés minden terén.

 

4. Azt szeretnénk, hogy a munkatársi közösségünk tükrözze az általunk kiszolgált közösségek széles skáláját.

 

5. Semmilyen módon nem toleráljuk a diszkriminációt, a fenyegetést, a megfélemlítést vagy a zaklatást.

 

Olyan vállalati kultúrát teremtünk, amelyben minden munkatárs üdvözölve és a közösséghez tartozónak érezheti magát: egyenlőséget hirdetünk a munkavégzés minden terén.