2023.01.23

15000 balesetmentes óra az utakon

Az ArrivaBus Kft. számára kiemelten fontos a biztonságos vezetési kultúra megteremtése. Erre ösztönözzük járművezetőinket is. Ezért rendszeresen elismerjük azokat a kollégáinkat, akik osztoznak ezen törekvésünkben.

 

Járművezetőink három szintet érhetnek el ehhez kapcsolódóan: 2500, 7500 és 15000 balesetmentesen vezetett óra után elismerésben és kitüntetésben is részesülnek. A 15000 órás kategóriát a tavalyi évben vezettük be, hiszen ennek elérése a nagyfokú precizitáson, fegyelmen és elkötelezettségen túl hosszú évek kemény munkáját kívánja. Ez a díj tehát azt is jelenti, hogy kollégáink hosszú ideje megbízható munkahelyként tekintenek az Arrivára.

 

Idén először, összességében pedig harmadjára köszönthettük ezen elit csoportba tartozó kollégáinkat, akiknek száma így immár 60-ra tehető. A járművezetőket ünnepélyes díjátadó keretében köszöntötte Körmendi Anikó vezérigazgató és Szepesi Péter ügyvezető igazgató. Kihangsúlyozták, hogy a jelenlévő autóbuszvezetők mennyire példamutató munkát végeznek az Arrivánál, és mennyire büszkék rájuk, hiszen számunkra mindig az utasok, a járművezetők és a közlekedés többi résztvevőjének biztonsága az első. Kollégáink kiemelkedő teljesítményét oklevéllel, trófeával, pénzjutalommal, valamint egy közös reggelivel köszönték meg.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a 15000 órás balesetmentesek családja egyre csak bővül, és mielőbb várjuk az újonnan csatlakozókat!